Pool & Spa

Ydelser

Pool & Spa

Pool & Spa

Pool og spa til dit hjem

Vi tilbyder forskellige løsninger inden for pool og spa til dit hjem, der skaber en oase af afslapning og fornøjelse, både inde- og ude. Vores pools og spa er designet til at give en unik og personlig oplevelse, der passer til dine behov og ønsker.

Design og installation

Vi tilbyder et bredt udvalg af pools og spa i forskellige størrelser, former og stilarter. Vi designer, opbygger og installerer pool og spa-løsninger, der passer til dit hjem og ønsker. Vi sikrer i fællesskab at installationen er som ønsket.

Tilbehør og produkter

Vi har et stort udvalg af tilbehør og produkter til din pool- og spaoplevelse, herunder et bredt sortiment af reservedele, kemikalier og termocovers. Vi tilbyder forskellige automatiske løsninger, der gør det nemt og bekvemt at styre din pool eller spa. Dette gælder både på energi- og komfortoptimeringer.

Vedligeholdelse og reparation

Vi sørger for professionel vedligeholdelse af din pool og spa, herunder rengøring, justering af kemikalier og kontrol af systemer. Vi kan reparere skader på hele anlægget og tilbyder både reparation samt udskiftning af folie i din pool.

Rådgivning og kundesupport

Vi tilbyder rådgivning om valg af den bedste løsning til dit hjem, behov og budget. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail med spørgsmål om lige præcis dine ønsker. Uanset om det er spørgsmål til kemihåndtering, nedbringelse af dine driftsomkostninger eller du står foran det helt store byggeprojekt. Vi ønsker at være din samarbejdspartner under hele projektet, fra tegninger til din første tur i vandet.