Varmepumper & affugter

Ydelser

Varmepumper & affugter

Varmepumper & affugter

Varmepumper og affugtere til dit hjem

Indeklimaet er vigtigt for en behagelig oplevelse, men også for at sikre et sundt og holdbart hus. Vi tilbyder varmepumper til opvarmning af hus, pool og spa samt affugtere til dit hjem. Det giver øget komfort og energieffektivitet. Vores varmepumper og affugtere er af høj kvalitet og tilpasses helt specifikt dit behov og budget.

Fordele

En varmepumpe giver mange fordele, herunder øget komfort, lavere energiregning og reduceret miljøpåvirkning. Vores varmepumper er nemme at betjene både på maskinen og via WIFI. Samlet giver det en effektiv opvarmning med meget store besparelser.

Installation

Vi tilbyder professionel installation af varmepumper og affugtere. Vi dimensionerer og tilpasser produktet til dig og dit hjem. Vi sørger for korrekt indregulering hvilket er vigtigt for at opnå de bedst mulige resultater.

Vedligeholdelse og reparation

Vi sørger for professionel vedligeholdelse af din varmepumpe og affugter, herunder rengøring, årlig service og reparationer på defekte systemer.

Med en uddannet køletekniker i huset, tæt samarbejde med producenten i EU, samt bredt sortiment af reservedele på lager, kan vi tilbyde en hurtig hjælp til din varmepumpe og affugter.

Rådgivning og kundesupport

Vi tilbyder rådgivning om valg af den bedste varmepumpe og affugter til dit hjem. Vi vil altid stå tilgængelige på telefonen eller mail for at besvare dine spørgsmål og give support både før, under og efter installationen. Kontakt os i dag for mere information om vores varmepumper og affugtere.